Renskavsgryta med trattkantareller och pasta

Här kommer ett recept från Svensk Pasta.

2-3 personer

1 paket renskav à 240g
1 stor gul lök
150g kantareller
3 msk messmör
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
2-3 tsk soya
smör
salt och svartpeppar

200-250 g svensk torkad trattkantarellpasta

Fräs kantarellerna några minuter i smör så att de får en fin gyllene färg. Salta och peppra lite lätt. Lägg åt sidan. Hacka löken och stek den mjuk. Lägg åt sidan. Fräs upp renskaven och smaka av med salt och peppar. Lägg i svampen och löken tillsammans med renskaven i pannan. Rör i créme fraiche, messmör, vatten samt soja och låt koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar om det behövs. Servera sedan med trattkantarell-pasta, rårörda lingon och en färgglad sallad. Smaklig måltid!